Mijn winkelwagen:

Items: 0
Totaal prijs: € 0,00

Afrekenen
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Webshop keurmerk

Modelformulier voor herroeping / retour-formulier FDB-Shops

Wanneer uw aankoop niet aan uw verwachting voldoet, kunt u dit formulier invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen. Volg graag de onderstaande instructies:

1. U heeft bij ons 30 dagen bedenktijd ingaande op de dag na ontvangst van de levering van uw bestelling (ook al is deze in uw overleg bij de buren afgegeven)

2. Meld binnen deze 30 dagen per mail dat u uw bestelling (of een deel daarvan) wenst te herroepen; info@fdbshops.nl

3. Wij verzoeken u vriendelijk om dit formulier goed door te lezen en volledig in te vullen, onjuist ingevulde formulieren zal enige vertraging opleveren in de verwerking en terugbetaling van uw order.

4. De artikelen dienen, indien mogelijk, in originele staat te zijn en voorzien zijn van originele verpakking. Let op: alle artikelen hebben i.v.m. hygiëne een zichttermijn van 30 dagen en geen gebruikerstermijn. De portokosten en verzendrisico voor retourzending zijn voor eigen rekening en risico.

5. Dit volledige ingevulde retourformulier samen met de pakbon mee terug te zenden met uw retourzending.

6. FDB-Shops gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

7. Na ontvangst van het pakket en ontbinding van uw overeenkomst zal FDB-Shops u via e-mail op de hoogte brengen en het retourbedrag inclusief eventuele leveringskosten uiterlijk binnen 14 dagen, doch zo snel mogelijk, aan u terug betalen. (Indien alle artikelen in goede staat bij ons zijn aangekomen)


Voor vragen, klachten en/of opmerkingen: Tel. 0597 - 542049 of info@fdbshops.nl

Aan:

  • FDB-Shops,
  • Groeveweg 13,
  • 9682 RP Oostwold (Gem. Oldambt)

Klik Hier voor de retour-formulier FDB-Shops